17
dec.
Consilieri de siguranta ADR, inclusiv clasa 7

Persoanelor ce doresc să îndeplinească funcția de consilier de siguranta ADR pentru întreprinderile care efectuează transporturi rutiere de mărfuri periculoase ori care desfăşoară operaţiuni de ambalare, încărcare, umplere sau descărcare, în conformitate cu prevederile ADR.

mai mult
17
dec.
Conducători auto ADR, inclusiv clasa 7

Persoanelor ce doresc să îndeplinească funcția de consilier de siguranță ADR pentru întreprinderile care efectuează transporturi rutiere de mărfuri periculoase ori care desfăşoară operaţiuni de ambalare, încărcare, umplere sau descărcare, în conformitate cu prevederile ADR.

mai mult
17
dec.
Conducători auto transport marfa – CPC

Cursul este destinat conducătorilor auto titulari ai unui permis de conducere pentru: categoriile C1, C1E, C şi CE, dobândite până la data de 9 septembrie 2009 sau care dețin un certificat de calificare profesională iniţială – CPI, obținut după aceasta dată, care expiră.

mai mult
17
dec.
Conducatori auto transport marfa CPI

Cursul este destinat conducătorilor auto titulari ai unui permis de conducere pentru: categoriile C1, C1E, C şi CE, dobândite după data de 9 septembrie 2009 şi care nu au mai dobândit un atestat de transport marfă CPI până în prezent.

mai mult
17
dec.
Conducatori auto transport persoane – CPC

Cursul este destinat conducătorilor auto titulari ai unui permis de conducere pentru: categoriile D1, D1E, D şi DE, dobândite până la data de 9 septembrie 2008 sau care dețin un certificat de calificare profesională iniţială – CPI, obținut după aceasta dată, care expiră.    

mai mult
17
dec.
Conducători auto transport persoane – CPI

Cursul este destinat conducătorilor auto titulari ai unui permis de conducere pentru: categoriile D1, D1E, D şi DE, dobândite după data de 9 septembrie 2008 şi care nu au mai dobândit un atestat de transport persoane CPI până în prezent.

mai mult