Reprezentanta RAR Constanta se va muta intr-un nou sediu

Posted by admin_fatii
Category:

Reprezentanta RAR Constanta va funcționa într-un nou sediu, în comuna Agigea, începând cu data de 19 septembrie 2022. Viitorul amplasament închiriat va dispune de o clădire și un teren care corespund specificului activităților pe care le desfășurăm, prezentând spațiu extins pentru zona de servicii și de staționare a vehiculelor, posibilitatea de decongestionare a traficului în zonele adiacente reprezentanței și acces facil pentru toate categoriile de vehicule.

Noul sediu este localizat în comuna Agigea, cu acces direct din DN 38 Agigea-Negru Vodă (strada Dimitrie Paciurea, nr. 64), iar mutarea a fost necesară, având în vedere proiectul Primăriei Municipiului Constanța pentru amenajarea unui parc pe terenul pe care este amplasată în prezent reprezentanța județeană a Registrului Auto Român.

Pentru că urmează mutarea și instalarea echipamentelor necesare desfășurării activităților, inclusiv a infrastructurii informatice, preconizăm că data 8 septembrie va fi ultima zi în care vom oferi servicii în actualul sediu din municipiul Constanța.

În intervalul 9-16 septembrie, îi rugăm pe toți cei care au nevoie de servicii care nu necesită programare (de exemplu: redobândire certificat de înmatriculare) să se adreseze reprezentanțelor din județele învecinate (Tulcea, Călărași, Ialomița).

Registrul Auto Român s-a asigurat că toate programările înregistrate pentru perioada în care va fi suspendată activitatea vor fi onorate în avans.

Vom reveni cu alte detalii în apropierea termenului estimat pentru reluarea activităților în noul sediu.

Biroul de presă
Registrul Auto Român

Comunicatul de presă a fost publicat în data de 30 / 08 / 2022